Color Scheme Designer  
Hjem | Webdesign | Multimedia | Trykksaker |Om Tiger Media | Kontakt oss 
   
     
 

Webdesign

TigerMedia designer både enkle og avanserte internettløsninger. Nedenfor finner du noen eksempler som varierer fra fra noen få sider til store nettsteder med flere språk.

 

 

Anvendia

Websider for Anvendia - et uavhengig konsulentselskap innen telesektoren. Selskapet ønsket å profilere sine produkter og tjenster i Norge og utlandet.

Color Theory http://www.anvendia.no

 

Tiger Color

Websider for Tiger Medias egenutviklede program ColorImpact for sammensetting av farger. Programmet markedsføres over hele verden, og er blitt et ledene verktøy for designere og webutviklere.

Color Theory http://www.tigercolor.com
Color Theory http://www.tigercolor.com/color-lab/

 

Searunner Shipping AS

Searunner Shipping AS ønsket å få laget en presentasjon av firmaet på internett. Tiger Media har utarbeidet de grafiske rammene, og utarbeidet et sett med maler slik at Searunner kan stå for daglig vedlikehold av sidene selv.

http://www.searunner.no

 

Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C.

Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C. er en verdensomspennede ideell organisasjon som ønsket å presentere seg på internett med både utadrettet informasjon og stoff til egne medlemmer. Alle sider finnes både på norsk, svensk og dansk.

Livskvalitet http://www.amorc.no

 

PIN Consulting

PIN Consulting er et norskeiet rådgivningsselskap uten bindinger til andre produkt- og tjenesteleverandører. Selkapet ønsket en enkel presentasjon av sine tjenester på internett.

Livskvalitet http://www.pinco.no

 

 
 
© 2012 TigerMedia.