Color Scheme Designer  
Hjem | Webdesign | Multimedia | Trykksaker |Om Tiger Media | Kontakt oss 
   
     
 

Om Tiger Media

Tiger Media har lang erfaring både innen grafisk design og programvareutvikling. Disse kunnskapene har vi i de senere årene kunnet kombinere i vår satsing på multimedia og internett-teknologi.

Vårt mål er å tilby en helhetlig løsning for våre kunder. Dette har vi valg å løse ved å tilby kompetanse på tre nivåer:

Vi behersker teknologien
Internett er i konstant forandring. Det som er nytt i dag, kan være avlegs i morgen. Derfor legger Tiger Media betydelig ressurser i å være faglig oppdatert og å beherske nye teknikker og teknologier.

Lang erfaring i design og utforming
I tillegg til de teknologiske kunnskapene tilbyr vi også mer enn 15 års erfaring innen grafisk design og utforming. Noe som sikrer deg et profesjonelt resultat.

Erfaring i å tilpasse informasjonen for internett
Like viktig som de to foregående punktene er å strukturere informasjonen slik at den blir lettfattelig og enkel å finne fram i. Vi hjelper deg å etablere en hensiktsmessig struktur som passer for ditt behov.


En solid base av profesjonelle kunder

Blant kundene er blant annet Novell, Lufthansa, Apotek 1, Telenor, DNS, RE/MAX og Searunner Shipping. Noen av disse har vi hatt som kunder i mer enn ti år.

Fokus på multimedia og internett

Som operatør i et marked som er i konstant forandring, legger vi betydelige ressurser i å holde oss faglig oppdatert innen nøkkelområdene multimedia, web-design og programvareutvikling.

 

 

 
© 2012 TigerMedia.